Over ons

Tom Dekkers

Tom Dekkers – Oefentherapeut Cesar & Bedrijfsoefentherapeut

In 2013 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut cesar aan de Hogeschool Utrecht. Kort daarna ben ik samen met Ruud van Erp gestart met de praktijk Van Erp Dekkers voor oefentherapie cesar. Mijn specialisme binnen de praktijk ligt bij fysieke klachten die chronisch van aard en houdingsgerelateerd zijn. Om deze klachten te kunnen behandelen ga ik op zoek naar de oorzaak, pak deze aan en geef een structurele oplossing. Preventie, zelfredzaamheid en een actieve aanpak staan centraal.

Door mijn ervaring in het verleden als fitnessinstructeur ben ik ook thuis in het sportdomein; met name sportgerelateerde klachten veroorzaakt door een verkeerde uitvoering en overbelasting. Geregeld ben ik ook actief als bedrijfsoefentherapeut en adviseer ik werkgevers en werknemers over een goede werkplek en werkhouding. Zo help ik bij het verminderen van fysieke klachten op de werkvloer en het terugdringen van ziekteverzuim.

Sinds 2018 ben ik gespecialiseerd in de behandeling van scoliose en kyfose (standsafwijkingen van de wervelkolom) bij kinderen en volwassenen. In Duitsland heb ik de opleiding Driedimensionale Schroth Scoliose Therapie afgerond. Deze behandelmethode is goed wetenschappelijk onderbouwd en geeft positieve resultaten bij de behandeling van scoliose.

Ruud van Erp

Ruud van Erp – Fysiotherapeut & Oefentherapeut Cesar

Na het behalen van mijn diploma tot Oefentherapeut Cesar aan de Hogeschool Utrecht in 2012, heb ik in 2015 de opleiding Fysiotherapie aan Thim Hogeschool succesvol afgerond. De combinatie van Cesar- en Fysiotherapie zorgt ervoor dat ik klachten vanuit verschillende invalshoeken benader en een grote diversiteit aan klachten kan verhelpen én voorkomen.

Mensen in beweging en in balans brengen (en houden) is mijn passie. Ik zet me dan ook altijd 100% in om samen met u te werken aan een zo gezond en klachtenvrij mogelijk leven. Daarbij vind ik het belangrijk om problemen bij de kern aan te pakken, maar ook om preventief te werk te gaan en om oplossingen te vinden voor de lange termijn.

Naast Fysio- en Cesartherapie kunt u bij mij terecht voor Personal Training om uw sportieve doelen te behalen.