nek schouder armklachten

Nek-, schouder- en armklachten

Bureauwerkgerelateerde nek-, schouder- en armklachten

Bij Van Erp Dekkers willen wij u zo snel en goed mogelijk van uw klachten afhelpen. Onze disciplines, fysiotherapie en (bedrijfs)oefentherapie, sluiten goed bij elkaar aan om bureauwerkgerelateerde klachten te behandelen. Op deze manier kunnen wij het behandeltraject verkorten en uw pijnklachten sneller verhelpen. Dit doen wij door de klacht vanuit meerdere invalshoeken te benaderen en te behandelen:

  • Pijnbestrijding; direct verminderen van pijnklachten.
  • Oorzaak van de klacht; het behandelen van de oorzaak zorgt dat u ook op de lange termijn klachtenvrij blijft.
  • Verbeteren van omgevingsfactoren; het creëren van een ergonomische werkplek.
  • Omgang met de klacht; zorgen voor een juiste omgang met uw klachten om het herstelproces te optimaliseren.

Inhoud van de multidisciplinaire behandeling

De fysiotherapeut verminderd uw pijnklachten middels dry needling, medical taping, massage en/of oefentherapie. Tegelijkertijd leert u bij de oefentherapeut hoe u uw houding kunt verbeteren en op een goede manier kunt bewegen. Tevens leert u hoe u uw werkplek of omgeving op een ergonomische manier kunt instellen en gebruiken. Ofwel, alle factoren die invloed hebben op uw klachten worden behandeld.

Het behandeltraject

Het traject start altijd met een intake en onderzoek van de oefentherapeut cesar of de fysiotherapeut. Hierna vindt overleg plaats en zal een specifiek behandelplan worden opgesteld. De behandeling zal plaatsvinden bij de oefentherapeut cesar en/of de fysiotherapeut, afhankelijk van de specifieke klacht en oorzaak. U zult in de eerste 2 tot 3 weken 1 of 2 keer per week worden behandeld, daarna neemt de behandelfrequentie af. Wij streven naar een snelle vermindering van uw klachten en een duurzame oplossing voor de lange termijn.

Voordelen bij Van Erp Dekkers

  • Ruime ervaring op gebied van bureauwerkgerelateerde klachten.
  • Benadering vanuit een brede invalshoek.
  • 1 uur intake voor goede diagnostiek en start behandeling.
  • Ergonomisch advies (op de) werkplek.